LA VENDA ANTICIPADA ESTÀ TANCADA.

ES PODRAN COMPRAR ENTRADES A LA PORTA DEL FESTIVAL.

AQUEST FORMULARI REQUEREIX OBLIGATORIAMENT D'UN CODI PROPORCIONAT PER L'ORGANIZACIÓ.


Les entrades generals són els tiquets que heu d’adquirir per a venir a visitar el Barcelona Beer Festival. Totes les entrades a la venda que trobeu a continuació inclouen:

El que les diferencia és l’accés. L’abonament permet l’entrada els tres dies, i les altres són entrades exclusives pel dia que hagueu escollit.
INSCRIPCIÓN/DATOS
Nom *:
Cognoms *:
CP:
Email *:
Com ens has conegut *:
Entradas de pago
Si compres més d'una entrada hauràs de completar les dades (nom i email) del teu acompanyant(s). Pots posar la teva mateixa adreça email si prefereixes rebre-les totes tu.
L'abonament permet l'entrada els tres dies del festival (16, 17 i 18 de Març de 2018). Inclou: * Got del festival * Guia General * Mapa de llocs recomenats * 2 Fitxes per a la primera degustació.
10.95 €
x
=
10.95 €
( incl)
Aquesta entrada permet l'accés al festival el divendres 16 de març i inclou: * Got del festival * Guia del festival *Mapa de llocs recomenats *2 fitxes per a la primera degustació
7.75 €
x
=
7.75 €
( incl)
Aquesta entrada permet l'accés al festival el dissabte 17 de març i inclou: * Got del festival * Guia del festival *Mapa de llocs recomenats *2 fitxes per a la primera degustació
7.75 €
x
=
7.75 €
( incl)
Aquesta entrada permet l'accés al festival el diumenge 18 de març i inclou: * Got del festival * Guia del festival *Mapa de llocs recomenats *2 fitxes per a la primera degustació
7.75 €
x
=
7.75 €
( incl)
FORMA DE PAGO
Mètode de pagament
Codi promocional *:
 
BEER EVENTS, SL, l'informa que en compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades per vostè de forma voluntària seran incorporats en els nostres fitxers amb la finalitat de gestionar la seva participació al festival. Així mateix vostè ens concedeix autorització expressa per poder remetre-li informació publicitària o comercial sobre les nostres activitats, productes i serveis o de les nostres empreses col·laboradores.
Totes les dades seran tractades per BEER EVENTS, SL d'acord amb l'esmentada Llei. En qualsevol moment vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades de caràcter personal, dirigint la seva sol·licitud de forma escrita i mitjançant carta certificada dirigida al responsable del fitxer, BEER EVENTS, SL a la següent adreça C/ Aragó 4 de Barcelona (08015).
CONDICIONS DE COMPRA
El número d’entrades, el preu i l’actitivat de les mateixes, serán escollides pel COMPRADOR en el procés de compra i no podrá modificar-se un cop formalitzada.
La compra d’entrades a través de la web oficial del BARCELONA BEER FESTIVAL (BBF) disposa del servei d’iimpressió d’entrades, el qual permet (i) imprimir l’entrada en el mateix momento de finalització del procés de compra (descarregant un arxiu pdf) o bé, (ii) guardar l’arxiu a l’ordinador per a la posterior impressió. Aquesta entrada impresa haurà de presentar-se a l’entrada amb el DNI o passaport original del comprador.
Un cop adquirida la/les entrada/es no es canviarà per cap altra ni será retornat el seu import excepte per cancel·lació del festival per causes imputables a la voluntat de l’organització.
La impossibilitat del COMPRADOR d’assistir al festival per causes alienes al BBF i/o error al realitzar l’adquisició no serán motius vàlids per a sol·licitar la devolució de l’import del preu de les entrades.
BBF es reserva sempre el dret d’admissió. L’edad mínima legal per a accedir a aquest tipus d’esdeveniments és de 18 anys. Qualsevol menor d’edat haurà d’anar acompanyat per un adult responsible, no és necessary l’adquisició d’entrada pel menor.
BBF podrá negar l’accés o expulsar del recinta al portador de l’entrada en cas d’incompliment de les presents condicions o bé en cas de desatendre les indicacions efectuades pel personal del festival. El públic assistent consent la seva aparició en imatges preses per qualsevol tipus de mitjà per a la seva posterior difusió informativa,
promocional i / o comercial de BARCELONA BEER FESTIVAL i autoritza el seu ús. Les imatges poden aparèixer en qualsevol mitjà i suport a tot el món i de forma indefinida.


ENVIAR/SEND